General

Belajar bahasa Inggeris secara percuma

Apakah cara yang paling mudah untuk belajar bahasa Inggeris? Bagaimana saya belajar bahasa Inggeris? Bagaimanakah saya belajar bahasa Inggeris percuma? Dengan Descriptionari.com !

Descriptionari adalah sumber percuma untuk membantu anda belajar bahasa Inggeris. Biarkan penulis kami menjadi guru bahasa Inggeris percuma anda! Beribu-ribu pelajar membaca Descriptionari setiap hari secara percuma. Belajar Bahasa Inggeris, belajar tatabahasa dan perbendaharaan kata. Tulis cara penulis bahasa Inggeris lakukan! Descriptionari adalah pusat pembelajaran bahasa Inggeris dalam talian !!

Descriptionari adalah platform yang dipantau, yang bermaksud bahawa moderator melihat setiap mesej yang dihantar untuk memastikan anak-anak dan remaja selamat dalam talian. Ia bebas dari iklan komersil untuk menjadikannya sihat untuk remaja dalam talian.

Ingat, anda sentiasa boleh menggunakan Google Translate untuk membantu anda belajar. Penulisan di Descriptionari membantu semua orang belajar bahasa Inggeris yang baik, dari kanak-kanak di luar bandar Afrika kepada penulis dan pengarah filem dalam Hollywood!!

Selamat datang ke Descriptionari, belajar bahasa Inggeris percuma dengan sumber terbaik dalam talian !!

Dengan cinta,
Angela Abraham
Sertai saya di Instagram dan Facebook - @DaisyDescriptionari
Pengarang www.descriptionari.com

Dibuat dengan. Google Translate

By Angela Abraham, @daisydescriptionari, February 9, 2019.